Maak een Info wall als brochure voor je bouwproject.

Info Wall Astridpark

Info wall voor Astrdidpark

Astridpark wil de bezoekers uit de gemeente Zele goed informeren. 

Dat is belangrijk voor Astridplein bvba want er is een sterke lokale verankering tussen bouwheer, aannemer en toekomstige bewoners.

Daarom kreeg Het kantoor de opdracht om goed en duidelijk te communiceren met de passanten en de locals van de gemeente Zele.

Dit gebeurt reeds met de handige website www.astridpark.immo . Nu is er ook de oplossing gekomen om een info wall te maken. een goede marketingoplossing voor de bouwsector. Hierop ziet men in een oogslag het spraakmakende project en waarom Astridpark deze aanpak heeft gekozen. Het display kan als pop up verplaatst worden naar ideale en tijdelijke locaties om buurt en bewoners en mogelijk kandidaat kopers te informeren. Een info wall is als een op zich staande brochure voor je bouwproject

Voor deze opdracht kreeg Het kantoor carte blanche. Het vertrouwen tussen klant en Het kantoor is voldoende groot en in onze werking voorzien we steeds enkele touchpoint evaluaties. Zo kan er in vertrouwen toch gericht gewerkt worden. Deze info muur was een goede marketingoplossing voor dit bouwproject.

Handig voor de klant en hun quotes spreken voor zich .

  • Bouwerken De Raedt Ivan nv : ” Ik ben juist gaan kijken met klanten echt wel knap “
  • Dero Contruct : “Netjes gedaan, proficiat en merci !Op nog naar een nog groter succes nu ….”
  • Century 21 Immo Waterinkcx : ” Mooi Resultaat Wim! “

Zulke klanten het doet plezier en dan kunnen we weer goed het weekend in. Dit weekend gaan we teksten bedenken voor een ICT bedrijf die een uitdaging heeft om doelgroepgericht content te maken.

 

Visual display Astridpark