Project management

Het kantoor is een buitenbeentje in project management. Een project wordt vaak volledige gedragen door het kantoor. De opdrachtgever is dan een kop-staart ondernemer die op regelmaat getoetst en geïnformeerd wordt. De opdrachten kunnen divers zijn van productontwikkeling tot implementatie van innovatie.

 • Project identificatie 

  Elk project start met een goede voorbereiding. Het kantoor helpt u om strategisch fijner te werken om indien nodig uw zaak en ambities vanuit een heel ander oogpunt te benaderen.  Succes en profijt zijn niet noodzakelijk dezelfde begrippen. Een beetje marktanalyse helpt bij het toetsen van je unieke project.

  • het bepalen van de doelstelling ,
  • de risico’s
  • haalbaarheid in budget en tijd
  • opstellen van een aanpak en een wie doet wat

  Een goede projectspecificatie zorgt voor het sneller behalen van je doelstelling.

 • Teams – Planning

  Zodra een project specifiek is kan je werk maken van de omschrijving en de verwachte kwaliteiten van je doel. Heel typisch voor het kantoor is om telkens weer zich ter verdiepen in een niche en hiervoor de juiste parteners  rond uw project samen te brengen. Met een bekwaam team en stappenplan kan je het project plan opmaken en uitrollen. We kiezen als het ware de beste acteurs bij de passende rol in het verhaal.

 • Excecute – Monitoring

  Het kantoor werkt aan een beperkt aantal projecten maar voert deze deels ook zelf uit . Indien gewenst wordt ook de opvolging een aansturing van een project overgenomen. Een project wordt dan in lijn met de projectplan uitgerold en bijgestuurd waar nodig.

Het Kantoor Project management
Schermafbeelding 2020 03 19 om 14.22.18 e1584895548632

Project management van je merk.

Met merkbeheer beogen we de optimalistaie van je product of dienst in de verschillende stappen van een waarde economie. We houden het graag begrijpbaar en spreken daarom liever van een merkmanagement om de klantenbinding te bevorderen bij de wenselijk doelgroepen door middel van de merken

 • Visual Identity

  Na een check-up van de waarden van een merk is het tijd om het visueel karakter een merk te bepalen. De naam ,het log,o de kleur en vooral de toepasbaarheid naar diverse media in verschillende situaties. Als merk moet je niet enkel levendig zijn. Bedrijven en producten kunnen generaties overleven en dus is dat ook zo met merken. Merkwaardig ouder worden van een merk is uitermate belangrijk.

 • Brand communication

  Merken communiceren met doelgroepen. Klantbinding is het uiteindlijke doel. De tone of voice en de gekozen media vormen een basis om je geslecteerde doelgroep te bereiken. Met brand communication beantwoord men de vragen van de klant op het gepaste ogenblik.
  Digital Marketing

 • Digital Marketing

  Bij het kantoor zien we vooral de digits in digital marketing. We houden eraan om uw marketing inspanningen meetbaar te maken. Doelgroepen en beschikbaarheid van media en product zijn in permanente evolutie. Een actueel klanttraject met meetbare raakpunten maken het veschil tussen ik denk en ik weet.

Stel je vraag